Een Feedback profiel downloaden

Het is mogelijk om een Feedback-profiel als PDF op te slaan, zodat je het kunt afdrukken of met iemand kunt delen. Gebruik hiervoor de optie Download PDF in het menu Team.

Open het menu en klik op Download PDF, klik vervolgens op Feedback.

Feedback profiel downloaden

Voor het downloaden van profielen is een aantal opties beschikbaar. De respondentenlijst geeft aan welke Feedback profiel er wordt gegenereerd. Als je de selectie wilt wijzigen, klik je op het pictogram vóór de naam van de respondent.

1: Respondent(en) over kandidaat: download een PDF met de antwoorden per respondent over de kandidaat.

2: Gemiddelde van respondenten over kandidaat: download een PDF met het gemiddelde van alle geselecteerde respondenten over de kandidaat.

3: Groep: Deze optie is alleen beschikbaar bij Feedback variant Groep.

Een taal voor het Feedback-profiel selecteren

Je kunt de taal aanpassen waarin het Feedback-profiel wordt gegenereerd.

Klik op de vlag en selecteer de taal waarin je het profiel wil downloaden. Kies vervolgens het gewenste profiel